Ydelser

SMJ Rådgivende Ingeniører er en af de største rådgivende ingeniørvirksomheder på Færøerne.
Vi tilbyder rådgivning indenfor vores fire hovedområder: Byggeri, Energi, Fiskeopdræt og Vand.
Gennem en årrække har vi været involveret i de største projekter på Færøerne, dels som stående i spidsen for projektet eller som havende en betydelig rolle.

Som samarbejdspartner tilbyder vi et energirigt engagement i de forskellige udviklingsprocesser af projektet:

1. Processen inden, at projektet er klart at gå i gang med.

2. Gennemløbende evaluering af projektet, imens det er undervejs.

3. Kvalitetssikring af, at ønskerne til projektet er realiseret, når projekt har nået sin afslutning.

De senere par år har vores ydelser også vakt stor interesse hos udenlandske kunder, og har SMJ Rådgivende Ingeniører i denne sammenhæng været involveret i projekter i nabolande, f.eks. Norge, Island og Grønland.

Med en tværfaglig tilgang ønsker vi at skabe gode rammer for vores projekter, hvor vi lægger vægt på bæredygtige løsninger med respekt for morgendagen. Vi lægger stor vægt på, at kvaliteten af det produkt, som vi leverer til vores kunder, er af den allerhøjeste kvalitet – lige meget størrelsen af projektet. Vi ønsker at forstå kunden og hans behov, og ikke ændre opgaven til noget den ikke er.

SMJ Rådgivende Ingeniører er en virksomhed med højtuddannede medarbejdere indenfor et vidtrækkende spektrum, alt fra teknik og biologi, til maskinmestre og el-installatører. Mangfoldigheden blandt vores medarbejdere betyder, at vi formår at tilbyde kompetente ydelser inden for alle vores arbejdsområder. Frem for alt fokuserer vi på et tæt samarbejde med vores partnere, hvilket bidrager til at give de bedste løsninger til ethvert projekt.