Projektledelse

Medarbejdere i SMJ har ledelsesekspertise indenfor bygge- og projektledelse, og har fungeret som ledere med ansvaret for flere store projekter.

Skolen á Fløtum

Der har været behov for en ny folkeskole i den vestlige del af Tórshavn i nogle år. Skúlin á Fløtum bliver bygget for at dække dette behov. SMJ er med...

Der har været behov for en ny folkeskole i den vestlige del af Tórshavn i nogle år. Skúlin á Fløtum bliver bygget for at dække dette behov.

SMJ er med i det vindende rådgiverteam, Eind, som vandt arkitektkonkurrencen tidligt i 2016. SMJ har ansvaret for projekterings- og IKT ledelse, VVS, ventilation, el og brandrådgivning.

Skúlin á Fløtum rummer 850 elever. Skolen er udstyret med den nyeste teknologi og udarbejdet sammen med Tórshavnar kommunu.

Bygherre: Tórshavnar kommuna

Rådgivere: Árni Winter, Zeta, Brim, LBF rådgivende ingeniører og SMJ Rådgivende ingeniører

Læs mere

HSO opgave på vindmøllepark projekt

SEV's nye vindmøllepark SEV, som er den største energileverandør på Færøerne, bygger en vindmøllepark á Húsahaga, nogle kilometer nord for Torshavn. Projektet giver mulighed for SEV at producere 60% af...

SEV's nye vindmøllepark SEV, som er den største energileverandør på Færøerne, bygger en vindmøllepark á Húsahaga, nogle kilometer nord for Torshavn. Projektet giver mulighed for SEV at producere 60% af al behovet for elektrisk strøm på Færøerne, baseret på vand-og vindenergi. SMJ sundhed, sikkerhed og miljø  For at imødekomme de strenge sundheds-, sikkerheds- og miljøkrav ønsker Enercon, som er projektets leverandør, en såkaldt sundheds- og sikkerhedsofficer (Health and Safety Officer, HSO). Da SMJ medarbejdere har erfaringer med sundhed, sikkerhed og miljø, har SMJ fået ansvaret for dette område.

Projektleder: SEV Leverandør: Enercon HSE: SMJ Kunde: SEV Byggeperiode: 2013-2014 Område: Tórshavn

Læs mere

Fjernvarme over Sandá

Fjernvarmeselskabet på Færøerne lægger fjernvarme over Sandá til boligområderne undir Kongavarða. Bygherre: Fjarhitafelagið Rådgiver: SMJ Rådgivende ingeniører

Fjernvarmeselskabet på Færøerne lægger fjernvarme over Sandá til boligområderne undir Kongavarða.

Bygherre: Fjarhitafelagið Rådgiver: SMJ Rådgivende ingeniører

Læs mere